petak, 29. srpnja 2016.

Inflatable Zone - Have Amazing Summer

https://www.inflatable-zone.com/

ENG: Hi guys, today I want to present you something quite different on my blog. Like you can see on my picture this online store Inflatable Zone. This online stores is all about fun, you definitely need to check it out, you ca find amazing items for water fun for kids and adult. I want to present you 3 different types of water fun for all of you.

First one is Jumping Kids Castle, It is made of quality durable PVC material, it is really safe for lids to play, and they will have definitely a lot of fun. You can use it for kids birthday party or just for fun in hot summer days. Castle is a great way to keep children busy and keep them on fresh air.
Second one is this amazing Kids Water Slide. This water slide is designed for warm water and outdoor activity. This is great way to keep kids amused and fresh in hot summer days, they will love this way of outdoor activity. You can designed that to be small and safe for little kids and also longer and bigger water slide for bigger kids.
Last item is really interesting for me, it is a Zorb Ball. Zorb ball is made of flexible plastic, you have straps to hold the rider in place for safety concerned, players  use with their hands and feet to move the ball and rotate it forward from the inside. This is made for people to have fun on grass or even in the water. You can order ball in different colors.
Besides all this items that I choose to present this online store you can find a lot of more amazing items for summer fun here: Inflatable zone - more items. Definitely check them out and have fun in this hot summer days. Enjoy with Inflatable Zone.

HR: Ćao ljudi, danas vam na svom blogu želim prestaviti nešto potpuno drugačije od onoga što ste do sada vidjeli. Kao što vidite na slici riječ je o stranici  Inflatable Zone. Ova online stranica je napravljena samo zazabavu, tj. na njoj možete pronaći sve za ljetnu zabavu za sebe i djecu. Ja sam izabrala 3 artikla koja vam želim prestaviti.

Prvi na redu je ovaj zabavni Dvorac za djecu, napravljen je od kvalitetnog i dugotrajnog PVC materijala, i siguran je za dječiju igru na kojoj će se sigurno zabavljati. Može se koristiti za dječije zabave ili za zabavu u vruće ljetne dane. Dvorac je odličan za držanje dijece vani na sviježem zraku a uz dobru zabavu.
Drugi artikal je opet za djecu a radi se o Vodenom toboganu. Ovaj vodeni tobogan je posebno dizajniran za vruće ljetne dane koje se provode vani. Odličan je za cijelodnevno zabavljanje dijece, gdje će se osim zabave moći i rashladiti u ove vruće dane. Može se prilagoditi maloj djeci i njihovoj sigurnosti, a može se napraviti i veći i duži pad za odrasliju djecu.
Zadnji artikal je meni zapravo najzanimljiviji, a radi se o Zorb lopti. Zorb lopta je napravljena od fleksibilne plastike, i ima ručke koje igrača drže na mjestu da bude siguran. Igrači se zakače s rukama i stopalima na određena za to pedviđena mjesta i pokretima tijela zarotiraju loptu. Ovo je odlična stvar koja može poslužiti i na travnjaku i na vodi, s ovim je zabava zagarantirana. Lopta se može naručiti u raznim bojama.
Osim ovih navedenih artikla koje sam ja izdvojila za predstvaljanje, možete naći još puno toga na stranici, pa svakako posjetite. Uživajte ovog ljeta s INFLATABLE ZONE - još artikala.

https://www.inflatable-zone.com/inflatable-kids-castle-jumping-inflatable-castle-inflatable-bouncy-castle-pvc-quality.html

https://www.inflatable-zone.com/inflatable-water-slide-for-sale.html

https://www.inflatable-zone.com/body-zorb-large-zorb-zorb-suit.html

2 komentara: