subota, 26. prosinca 2015.

AVON druga blagdanska recenzija

ENG: Second holidays review from AVON - LINK is on. Today I present you sequin nail polish, eyeliner, lip crayon and 8 in 1 eye shadow palette. Like you can see on the picture I also received greetings card, and I am very thankful for this amazing gift box.

HR: Druga blagdanska recenzija iz AVONA - LINK upravo ide. Danas vam predstavljam šljokičasti lak za nokte, kremastu olovku za usne, eyeliner i prekrasnu 8 u 1 paletu. Kao što možete vidjeti na slici dobila sam i prekrasnu blagdansku čestitku i iskreno hvala AVONU na ovom poklonu.


ENG: This nail polish is perfect for holidays. If you want something purple-pink and sparkly you need definitely this nail polish. One of my favorite color this year is purple and this sequin detail inside is just amazing, pure perfection. This nail polish is my favorite right now.

HR: Avon je izbacio kolekciju šljokičastih lakova za nokte, koji su idealni za ovo blagdansko vrijeme. Ja sam dobila ovaj prekrasni ljubičasti s rozim šljokicama koji je definitivno moj omiljeni lak za nokte. Milim da ne treba ništa više reći, osim da je ovo zaista savršeni spoj, pogotovo za blagdane.



ENG: Second item in this review post is this BROWN - chopsticks eyeliner. I am not big fan of brown on my eyes, but I will try to mix this eyeliner with some nude eyeshadows from my new 8in1 palette that you will see down bellow.

HR: Drugi artikal je smeđi eyeliner u olovci. Nisam baš preveliki ljubitelj smeđih nijansi na očima, ali ću pokušati uklopiti s ovim novim sjenama za oči koje sam također dobila. Imam jednu ideju za noćni look s ovim eyelinerom, pa ćemo vidjeti kako će izgledati.


ENG: This lip crayon is pure perfection like that sequin nail polish. I am IN LOVE in this creamy lip pencil. Color is WILD ORCHID and like you can see on the picture it look amazing. I already wear this few times and everyone want to buy this :)

HR: Ova olovka za usne je savršenstvo za mene. Ja sam dugo tražila nešto ovakvo u ovoj nijansi, i na kraju je tim iz Avona definitivno pogodio. Nijansa je WILD ORCHID, i kao što vidite na slici predivna je nijansa. Ovo nosim od kada mi je paketić došao, ostale stvarčice za usne su otišle u zaborav :)



ENG: Nude shimmer - 8 in 1 eyeshadow palette - in this palette you have 6 shiny eye-shadows and 2 mat eye-shadows. Pigmentation is quite good and it last really long. This can be great gift for your friends and family for this holidays. This palette is now on sale in holidays catalog.

HR: Nude shimmer - 8 u 1 paleta sjenila za oči - u ovoj paleti dobijete 6 sjajnih nijansi sjenila i 2 mat nijanse. Pigmentacija je dosta dobra i sjenila na očima zaista traju dugo. Ovo može biti jedan idealan poklon za vaše prijateljice ili članove obitelji, pogotovo što je sada i na sniženju u ovom blagdanskom katalogu.




utorak, 22. prosinca 2015.

Basic shirt and make-up brushes


ENG: Hello people, today I have one more review for you. I received this amazing 2 items from Wholesalebuying.com . I choose this basic white long sleeves shirt - LINK. Shirt is one size for all and I can tell you that material is really stretchy, I believed that fit from size S - smaller XL. Sleeves are long enough, and shirt is really comfortable. You can order this shirt in 5 different colors, and this shirt is only 2,53 $. I will definitely order this shirt in more colors, and also they are longer, size chart is correct, they are long 70-73 cm, it can be even a tunic shirt.
Second item are this amazing makeup brushes LINK, they are on sale now, you can order this item for only 3,36 $. I received  8 professional makeup brushes very good quality, so soft and very easy to use. I choose color -silver, but you can choose between 8 different colors. In this set you have brushes for everything: Taper type Face Brush, Round Face Brush, Round Angled Face Brush, Flat Foundation Face Brush, Small Taper Eye Brush, Small Round Eye Brush, Small Flat Eye Brush, Small Angled Eye Brush

HR: Ćao ljudi, danas imam još jednu recenziju za vas. Došla su mi još 2 artikla sa online stranice Wholesalebuying.com. Izabrala sam jednostavnu bijelu majicu LINK, majica je jako ratezljiva, može se kupiti samo u jednoj veličini, ali zbog elastina ta veličina zaista odgovara od našeg S- do manjeg XL. Ima duge rukave i kao što imate u tablici mjera na stranici duža je, oko 70-73 cm. Majica je jako udobna, ja ću definitivno uzeti još u par boja (ima naručiti u 5 boja), a cijena je samo 2,53 $. 
Drugi artikal su ovi odlični makeup kistovi, tj. set od 8 kistova LINK. Oni su sada na akciji pa ih možete kupiti za svega 3,36 $; a dobiete 8 jako kvalitetnih kistova koji su jako mekani i najvažnije dlake ne opadaju. Možete kistve izabrati između 8 boja, moja je srebrena, i ja ovaj set zaista preporučujem, dobijete sve potrebne kistiće.

www.wholesalebuying.com/product/new-women-stylish-long-sleeve-o-neck-bodycon-long-warm-shirt-tops-blouse-144753?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=ZQY05


www.wholesalebuying.com/product/new-8-pcs-professional-makeup-set-pro-kits-brushes-makeup-cosmetics-brush-tool-967?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=ZQY05











subota, 19. prosinca 2015.

Avon - Prva blagdanska recenzija


ENG: First holidays review from AVON - LINK is on. Today I present you 3 liquid eyeliners and 2 double ended eye pencils. Like you can see on the picture I also received greetings card, and I am very thankful for this amazing gift box.

HR: Prva blagdanska recenzija iz AVONA - LINK upravo ide. Danas vam predstavljam 3 tekuća eyelinera i 2 duple olovke za oči. Kao što možete vidjeti na slici dobila sam i prekrasnu blagdansku čestitku i iskreno hvala AVONU na ovom poklonu.



ENG: In gift box I received 2 double eye pencils. First one is BLUE BLING, and you have 2 different shades of blue (dark and light). Really quality shades like you can see on the pictures. Pigmentation is great, I love to use strong color to highlight my eyes. Second eye pencil is PURPLE POSE (dark and light purple). Again great pigmentation, quality product, highly recommending this eye pencils, especially now when they are on holidays sale .

 HR: U poklončiću sam dobila 2 duple olovke za oči. Prva je u nijansi BLUE BLING i dobijete 2 različite nijanse plave. Meni se više sviđa ova tamnija nijansa jer volim istaknuti oči jačim bojama. Pigmentacija je odlična i jako su postojane. Druga je u boji PURPLE POSE, tamnija i svjetlija nijansa ljubičaste. Opet mi se više sviđa ova jača boja, odlična postojanost i jako se lako nanese. Ja preporučujem ove olovke, jako su kvalitetne, a sad su još i na sniženju u blagdanskom katalogu.


 
ENG: I received 3 Avon liquid eyeliner in color: Gray, Blue, Purple. This is one of my favorite product from gift box. This eyeliners are great for night look. Easy to apply, really strong colors, and I love that sparkle detail inside every eyeliner. Big recommendation, they are also on sale now in holidays catalog.




HR: Također sam dobila 3 Avonova tekuća eyelinera u bojama: Siva, Plava i Ljubičasta. Ovo je jedan od mojih favorita iz ovog poklon paketa, odličan je za noćni look i izglaske. Boje su zaista intenzivne i lijepo se sjaje, imaju nešto svetlucavo u sebi. Moja ogromna preporuka za ove eyelinere, bezo se suše i jako lako se nanose. Također su sniženi u ovom blagdanskom katalogu, a ljubičasti možete i osvojiti u nagradnoj igri na mojoj Facebook stranici Starfish fashion





srijeda, 16. prosinca 2015.

Evening dress review from Wholesalebuying


ENG: Hi guys. Today my Blog is celebrating 2nd birthday, so I want to review something special today. Every girl dream about long beautiful dress to wear on special occasion like prom, wedding,...
Today I review one special dress from online store Wholesalebuying - LINK. This gorgeous dress you can order for only 9.21 $. How amazing is that? You can order this amazing lake blue lace dress here - LINK - DRESS. In measurements table you can see that length is 160 cm which is true, dress is really long enough for every tall girl. I order size Asian L and it fit good, but it will be better for me to choose M, because you need to just worry about bust measurements. I really recommending this dress, it is well made, and it is not transparent at all. I really feel great in this gorgeousness.
P.S - I add gold belt. On the pictures I am wearing 10+ cm heels.

HR: Ćao ljudi. Danas moj blog slavi 2. rođendan, i povodom toga željela sam napraviti neku specijalnu recenziju. Odluka je pala na svečanu dugu haljinu s online stranice Wholesalebuying - LINK.  Ova haljina je koštala svega 9.21 $ plus poštarina, i mogu vam reći da sam ja zadovoljna. Na njihovoj stranici imate dijelove haljine kako izgledaju uživo tako da znate šta možete očekivati. OVu prekrasnu plavu haljinicu s detaljima čipke možete naručiti ovdje - LINK - HALJINA. U tablici mjera vidite da je haljina duga 160 cm, što zaista jeste, moći ćete vidjeti na mojim slikama. Ja sam naručila azijski L, što je u redu ali mislim da bi savršeno stajao M, zapravo je najbolje i jedino bitno izmjeriti grudi. Čipka nije identična kao što vidite, ali ipak smatram ovo dobrom kopijom. Ja preporučujem ovu haljinu svakako, dobro je napravljena, i nije niti malo prozirna. Ja sam se jako lijepo osjećala noseći je.
P.S - Ja sam dodala zlatni kajiš, one ne dodje. I nosim na slici pete preko 10 cm, da se možete orjentirati na dužinu.



www.wholesalebuying.com/product/new-women-sexy-side-split-lace-patchwork-formal-party-evening-wedding-long-maxi-chiffon-dress-119359?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=ZQY05


www.wholesalebuying.com/product/new-women-sexy-side-split-lace-patchwork-formal-party-evening-wedding-long-maxi-chiffon-dress-119359?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=ZQY05www.wholesalebuying.com/product/new-women-sexy-side-split-lace-patchwork-formal-party-evening-wedding-long-maxi-chiffon-dress-119359?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=ZQY05

www.wholesalebuying.com/product/new-women-sexy-side-split-lace-patchwork-formal-party-evening-wedding-long-maxi-chiffon-dress-119359?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=ZQY05www.wholesalebuying.com/product/new-women-sexy-side-split-lace-patchwork-formal-party-evening-wedding-long-maxi-chiffon-dress-119359?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=ZQY05





petak, 11. prosinca 2015.

Tassel bag and Organizer closet 16 pocket


 ENG: Today I have one more awesome review for you. Today I want to show you real pictures of really popular tassel bag - LINK. You can order this bag for only 3,69 $, and I can tell you that this bag is so good, really cheap and really good quality. Definitely this is really good deal, in my country this bags is around 30 $, and I bought this just for 3,69 $, how amazing is that. Inside of this bag you can find pockets, and also belt is adjustable.
Another amazing item is this really quality and practical organizer - LINK. This is really useful and practical thing for organization. For this winter time, I put on all my winter scarfs and gloves in organizer, like you can see on the pictures down bellow.  
All this amazing and good quality item you can find here: DRESSGAL.

HR: Danas vam donosim još jednu zanimljivu recenziju. Radi se o odličnoj torbi s resama koje su trenutno jako popularne a za 3.69 $ ih možete naručiti ovdje - LINK. Torbe su jako lijepe, ja sam naručila bež boju, unutra ima džepić i kopčica za zatvaranje torbe, remen se može prilagoditi. Kod nas su ove torbe oko 50 tak KM a ovdje ih možete dobiti samo za 3.69 $.
Druga odlična stvar je organizer sa 16 džepića gdje možete složiti razne stvari, - LINK. Ovo je zaista korisna stvar za organizaciju, za ovo zimsko vrijeme ja sam složila sve šalove i rukavice koje bi uvjek bile negdje na kraju ormara pa ih ne bi ni koristila.
Sve ove odlične i zanimljive stvarčice možete pronaći ovdje - DRESSGAL.









 

utorak, 8. prosinca 2015.

Get ready for holidays ;)

ENG: Hi guys, I find perfect combination for holidays, for everyone who loves pink and black, this is perfect outfit. All this amazing stuff you can find all this items here: Dresslink. I choose amazing black dress with leather detail - Dress, stunning pink heels -  Pink heels, pink sparkle evening bag - Sparkle bag, fake eyelashes - Eyelashes, nail decor - Nail decor.

HR: Ćao svima, pronašla samjednu savršenu kombinaciju za blagdane, tko voli rozo i crno - ovo je onda idealna kombinacija za vas. Sve ove odlične stvari po super cijenama sam nasla na ovoj online stranici: Dresslink. Izabrala sam crnu haljinu s kožnim detaljem - Haljina, prekrasne roze štikle - Roze štikle, šljokičastu rozu torbu - Roza torba, umjetne trepavice 10 pari - Trepavice, dekoracija za nokte u rozoj boji - Svijetleći prah i detalji za ljepljenje.

www.dresslink.com/new-fashion-sexy-women-plus-size-big-bow-pointed-high-heel-stilettos-shoes-pumps-wedding-party-evening-shoes-p-23534.html?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=Carly177

nedjelja, 6. prosinca 2015.

2nd Giveaway - Results (Rezultati nagradne igre)

http://www.dresslink.com/?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=Carly177


ENG: Second Giveaway is over. You had opportunity to win 6 pair of silver plated necklace in different design. You can find these necklaces on online store DRESSLINK. Random choose 2 winners, check picture down bellow.

HR: Drugo darivanje je gotovo. Imali ste priliku osvojiti 6 posrebrenih ogrlica različitih boja i dizajna. Ove ogrlice možete pronaći i naručiti na online stranici: DRESSLINK. Random je izabrao 2 pobkednice, molim da se jave ili u komentaru ili preko bilo koje društvene mreže.




petak, 4. prosinca 2015.

Pepito print obsession


ENG: Hi everyone, today I want to present you my obsession. I am big fan of tribal print like I already shown you in my previous posts, but I am also obsessed with pepito print since last winter. Last winter I bought this amazing pepito printed winter shorts here: Retro Maca, and I wear them a lot already. This winter I bought matching bag here: LINK, and a fall in love in pepito pint again. Bag is only 2.79 $, and it is so quality made, that I am impressed. You can find this bag in 4 different pattern, and I absolutely recommending this item. I also add to my outfit amazing floral print sunglasses, you can order sunglasses here: LINK. Price is only 1.99 $ and you also have 4 different pattern to pick. I am really happy with this purchase from DRESSGAL, beacuse my package came after only 10 days, which is quite impressive.

HR: Ćao svima !! Danas vam prestavljam novu opsesiju koja me opet uhvatila od prošle zime, radi se o pepito printu, za kojim jednostavno ludim, :). Prošle zime sam kupila ovaj divni zimski šorc s pepito uzorkom ovdje: Retro Maca, i jako sam ga puno nosila prosle zime. Ove zime sam kupila ovu pepito preslatku torbicu za samo 2,79 $ ovdje: LINK, i opet poludjela za ovim uzorkom. Torbica je jako kvalitetno urađena da me je baš oduševila s obzirom da je cijena jako,jako niska. Torbica se može naručiti u 4 različita printa, moj je odabir bez imalo razmisljanja otišao na pepito print :). Cijeloj kombinaciji pridružujem i sunčane naočale LINK (za ovo malo sunca što nam je ostalo), i one su cvjetnog printa i koštaju samo 1.99 $. Njih također možete pronaći u 4 različita printa. Ja sam jako zadovoljna s ovom narudžbom s DRESSGALA, jer je paketić stigao za samo 10 dana, što je jako impresivno ;)









subota, 28. studenoga 2015.

Holiday wish list AVON!


ENG: Hi, everyone... Today I want to show you my beauty wishlist for December 2015. I choose AVON ( LINK ) to show you some of my favorite beauty stuff for this holiday season. In AVON catalog you can find amazing gifts for whole family. :)

HR: Ćao svima. Danas vam želim pokazati listu želja nekih makeup i beauty stvarčica za prosinac 2015. godine. Izabrala sam kompaniju AVON ( LINK ), a zaljubila sam se u bar stvarčica iz posljednjeg kataloga. U Avonovom katalogu možete pronaći darove za vašu cijeku obitelj. :)





Christian Lacroix: Bijou for her
-Sparkling Italian mandarin and opulent vanilla orchid with spiced star anise essence.

-Svjetlucava talijanska mandarina, vanilija orhideje i začinjeni zvijezdani anis.



    AVON set:
- Chocolate body scrub / Čokoladni piling za tijelo
- Vanilla hand cream / Krema za ruke s vanilijom
-  Body lotion / Losion za tijelo
















   AVON lipsticks:
-  20 different colors, my fav is: SPRING LILAC 2803 5

- 20 različitih boja, moja omiljena je u nijansi : SPRING LILAC 2803 5















 AVON - Art of change:
- nail polish /lak za nokte












KARISSA necklace / ogrlica:
- elegant necklace with pedant letter

- elegantna ogrlica s privjeskom slova po želji






srijeda, 25. studenoga 2015.

New wishlist from CNDIRECT and WHOLESALEBUYING

ENG: Hi, dear people. Today I present you one of my favorite outfit this fall. I find all these stuff on 2 amazing online stores with very low price items but really good quality items. First online store is CNDirect LINK, you can find here lot of good clothes LINK, amazing jewelry section LINK, and also a lot of amazing and popular 2 $ gadgets LINK.
Second online store is WHOLESALEBUYING LINK, in this online store I am recommending shoes section, for this time of year they offer great boots LINK, amazing items for home decor LINK, and other amazing stuff. Definitely check them out.

HR: Ćao svima, danas vam donosim jedan od mojih najdražih kombinacija ove jeseni. Našla sam prekrasne stvari na 2 online trgovine i sastavila jedan odličan outfit.
Prva online trgovine je CNDtrect LINK, tu možete naći odličnih stvarčica pogotovo jadko dobrih odjevnih stvari LINK, odličan izbor nakita LINK, kako i jako zanimljive i popularne gadgete od svega 2 $ LINK.
Druga online trgovina je WHOLESALEBUYING  LINK, u ovoj online trgovini svakako preporučujem cipele, pogotovo čizme za ovo doba godine LINK, i također možete naći puno toga, ali ja jako volim dio s kućnim dekoracijama LINK, uvjek nađem tu nešto zanimljivo. Svakako posjetite ove online trgovine.

Dress / Haljina:  LINK ( CNDirect)
Nail art / Ukrasi za nokte: LINK ( CNDirect)
Matte palette / Mat paleta: LINK ( CNDirect)
Black bag / Crna torba:  LINK ( Wholesalebuying)
Boots / Čizme: LINK ( Wholesalebuying)



 

ponedjeljak, 23. studenoga 2015.

Pore face care tool from Sammydress



ENG: Hi, guys! Today I am writing about pore face care tool from Sammydress LINK. My package came in 20 days, with tracking number sent by China post office. This amazing face cleanser you can order here: LINK. I received cleanser in the box with instruction (picture bellow), and you get 4 different ending for different use. I already try massage and sponge for face cleaning and I am happy with device. You need to buy 2 AA batteries and I suggest to put new batteries so that device can work with full speed. Package includes: 1 face care system, 1 exfoliation brush, 1 cleaning sponge, 1 face suction, 1 massager and 1 holder. And you only pay 9.69 $ for all set, I am really happy with this device, I use this since I received it.

HR: Ćao svima, danas vam pišem o urađaju za čišćenje lica i pora sa stranice Sammydress LINK. Moj paket je došao za 20 dana, s brojem za praćenje, poslan kineskom poštom. Ovaj uređaj za čišćenje pora možete naručiti ovdje: LINK. Uređaj je došao u kutiji s papirom s instrukcijama i zaštitom. Dobijete 4 različita nastavka koji naravno imaju različitu namjenu, ja sam već probala ovaj za masažu lica i spužvicu za čišćenje lica, i zadovoljna sam. Trebate kupiti 2 AA baterije, preporučujem da stavite nove da bi uređaj imao dovoljnu brzinu. Paket uključuje: 1 sustav za njegu (kućište), 1 piling četkicu, 1 spužvicu za čišćenje, 1 masažer, 1 usisni nastavak i nosač. Cijeli paket košta samo 9,69 $, i ja ga zaista preporučujem.